Luka Vuković b2b Ivan Radojević All night long (special set) @KPTM

Na radost beogradske publike, dobro poznat duo koji stoji iza brenda 031 Republic zadužen za fantastičnu atmosferu u klubovima, po prvi put u svojoj karijeri ekskluzivno u klubu KPTM izvešće live set.

Luka Vukovič i Ivan Radojević predstaviće se u potpuno novom izdanju koje u okviru šestočasovnog b2b seta uključuje i LIVE set na spravicama koje prvi put iznose u tamu kluba.

031 Republic

Luka Vuković i Ivan Radojević krenuli su u stalnu potragu za savršenim zvukom još u ranom detinjstvu. Putovanje kroz ritmove i emocije koje donosi muzika počelo je veoma rano, pa se Luka oprobao kao bubnjar a Ivan kao bas gitarista.

Taj senzibilitet i kompletno muzičko poklapanje preneli su i na elektroniku, koju su otkrili u rodnom Užicu, a prvi nastup u malom lokalnom klubu dobijaju sasvim slučajno.

Njihovo prvo igralište bilo je obojeno u funky techno, pod uticajem zvuka Kanzyanija, Varele, Umeka… S vremenom, setove usmeravaju ka snažnim, prepoznatljivim tech house i techno ritmovima koje obogaćuju plemenskim beatovima, groovy bas linijama, masnim i dubokim bojama i svedenim vokalima.

Na bini se sjajno dopunjavaju i dele veliku strast koju prenose na publiku, a njihova ogromna harizma i pozitivna energija osvaja svaki prostor za ples, od klupskih žurki širom Srbije do najvećih festivala kao što su Exit, Love fest i Foam fest.

Luka i Ivan su i među osnivačima organizacije “031 Republic“ koja predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica, a postaje sve traženija i širom Srbije.

Kao rezidenti na sopstvenim žurkama ugostili su velika svetska techno imena i delili DJ pult sa legendama među kojima su Silicone Soul, Umek, Valentino Kanzyani, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi.

Radili su podršku i Boris Werneru, Cuarteru, Der Dritte Raumu, Joris Voornu, Makamu, Uto Karemu, Sable Sheppu, Secret Cinemi, Percu, Petru Dundovu…

Očekujte neočekivano….

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: