KPTM postaje PANIC ROOM: Mark Panic pravi rođendanski party

Stara glava noćnog života, MarkPanic ove subote 4.novembra proslaviće svoj rođendan u klubu KPTM i to žurkom koja će grmeti uz mnogo jak line up ;) Ovom prilikom za mix pultom smenjivaće se neka od najpopularnijih imena na domaćoj sceni, a žurka koja će početi od 23h trajaće do jasnih jutarnjih časova.

Ove subote KPTM dancefloor će goreti uz mikseve Kristine Lalić, Peter Portmana, Piona, dvojca ZWEIN, Teo Trunka i naravno dua Mancha&MarkPanic.

Marko je sa Manchom formirao Belgrade Afterhours, organizaciju koja je aftere podigla na sasvim novi, pozitivniji nivo. Svojim đuskanjem, neverovatnim vajbom i odličnom vožnjom od progressive do techno zvuka ne dozvoljavaju nam da stanemo, a kada se žurka završi, zapravo, nikome se ne ide kući.

Mark Panic svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance DJ. Oprobavši se u raznim muzičkim pravcima, njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, sve to sa ukusom ukomponovano kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nastupao je u svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje. U više navrata nastupio je i na festivalima Exit i Weaked Forest, kao i na MAD in Belgrade, Forest Calling, Techno Drive.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.

Vidimo se!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: