Island Tales u Novom Sadu

Island Tales su priče koje ćemo pričati na novoj lokaciji, duboko u divljini, a 10 minuta od grada. Tačnije, na ostrvu koje se nalazi iza našeg starog ostrva, prekoputa Kamenjara.

Tamo ćete čuti mnogo više zvuka, videti još više zanimljivih dekoracija i svakako, mnogo više šume, nego prošli put.

Sve to na još većem prostoru, koji uveliko sređujemo, kako bismo 17. septembra bili spremni da zajedno pozdravimo Sunce.

Informacije vezane za ulaznice, prevoz i piće.

Čamci za Ostrvo prevoziće vas u periodu od 8 uveče do 4 ujutru.
Polaziće kao i do sada sa Kamenjara, u neposrednoj blizini čarde Mačak.
Postojaće aktivan broj telefona koji možete pozvati da pošaljemo čamac po vas, ali imajte na umu da bi trebalo da vas bude minimum četvoro u tom momentu.

Do ulaznice za ovaj događaj možete doći isključivo na ulazu, na dan dešavanja.
Cena ulaznice iznosiće 500 RSD i uključuje prevoz do Ostrva i nazad.
Broj ulaznica je ograničen na 500 zbog prevoza, ali imate mogućnost da ih rezervišete putem inboxa, nakon čega ih možete pokupiti na ulazu.
Na svoje ime možete rezervisati neograničen broj ulaznica, a rezervacije važe do 1 sat iza ponoći.

Sopstvene zalihe pića zamolićemo vas da ostavite sa novosadske strane Dunava, ali kako nam je ovo poslednja žurka na otvorenom ove godine i želimo svi lepo da se provedemo, rešili smo da cene pića na šanku budu izuzetno friendly i za svačiji budžet.
Ukoliko smatrate da vam je potrebno možete poneti hrane, a za slučaj da to ne uradite na šanku ćete moći kupiti neke grickalice i slatkiše.

Što se vremena tiče kažu da će biti sunčano, ali noći u Džungli umeju da budu hladne tako da apelujemo da se dobro obučete.

Facebook dogadjaj – https://www.facebook.com/events/1523637847662293/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: