Festival ekstremnih sportova „Winner of Belgrade“ u subotu ispod Gazele

Festivala ekstremnih sportova "Winner of Belgrade" održaće se u subotu 29. avgusta na Savskom keju ispod mosta Gazela, sa gradske strane, sa početkom u 16 časova.

Na festivalu učestvuju domaći i inostrani profesionalni vozačia rolera, skejtborda i BMX-a.

„Winner of Belgrade ove godine donosi ulučni stil takmičenja, u kome će vozači izvoditi trikove na jednoj od svojih omiljenih gradskih lokacija za vožnju. S obzirom na to da Beograd važi za jedan od najboljih svetskih gradova za street (uličnu) vožnju, vozači rolera, BMX-a i skejta prvo će demonstrirati svoje veštine i najsvežije trikove u petak 28. avgusta na relaciji Trg Republike – Vukov Spomenik, i to će biti zagrevanje za spektakl planiran za subotu 29. avgusta ispod mosta Gazela“, navodi se u saopštenju organizatora.

Zaljubljenici u ekstremne sportove ove godine po prvi put će imati priliku da pre glavnog takmičenja, od 24. do 28. avgusta, učestvuju u Instagram takmičenju za najbolji video klip u trajanju do 15 sekundi. Klip treba da bude snimljen na ulicama Beograda, i može da sadrži bilo koji vid street vožnje u skejtbordingu, rolerblejdingu i BMX-u.

Osim takmičenja na točkovima, posetioce Winner of Belgrade festivala na lokaciji ispod Gazele očekuje i muzički program, do sada najveći u Beogradu rap acapella battle, kao i after party – žurka u subotu 29. avgusta od 23 časa u klubu KPTM (Žorža Klemansoa 22)

Ulaz na festival ekstremnih sportova je besplatan, a zainteresovani mogu pronaći više informacija na Fejsbuk stranici Winner of Belgrade.

Foto: Fejsbuk stranica Winner of Belgrade

Izvor: Blic

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: