Doček ko doček, a onda kreću afteri! I svi putevi vode u KPTM!

Nakon sjajnog novogodišnjeg provoda, 1. januara posetioce kluba KPTM očekuje pravi tehno doživljaj od pet sati ujutru sa legendama domaće scene, Mirkom Lazarevićem i Bojanom i Lukom iz CONCRETE organizacije.

Ljubitelje tvrđeg zvuka posebno će obradovati ovaj betonski line-up, a sudeći prema interesovanju biće to još jedan spektakularan jutarnji party u ovom klubu.

Za mix pultom će se pored Mirka Lazarevića, naći i čuveni CONCRETE dvojac, Bojan i Luka,jedni od najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji , poznati po sjajnom izboru muzike, ali i tome što prave istinski brutalnu atmosferu na svojim žurkama.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:

https://www.facebook.com/events/349253512114574/

Sledeći after, ništa manje interasantan očekuje nas 2. januara i tu uz omiljeni „trio fantastiko“ Manchu, Mark Panic-a i legendarnog Dovlu a.k.a. Piona i to od 04h. Belgrade afterhours sa razlogom je postavio standarde kada su afteri u pitanju i neke od najboljih jutarnjih žurki upravo je svojom energijom i ludačkim setovimazačinio ovaj dvojac.

S obzirom na reputaciju koja ih prati, ne sumnjamo da će je opravdati i ovaj put.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:

https://www.facebook.com/events/1891502677749189/

Ne stavljamo tačku na partijanje, ali ciklus novogodišnjih aftera završavamo uz jedinstvenog Goyu, 3. januara od 5h, a svi znamo kakvo kidanje sledi kada on stane za mix pult. Svojom ludom vožnjom i neverovatnom energijom neće vam dozvoliti da stanete sa đuskanjem, a na vama je da se naoružate osmesima, dobrim raspoloženjem i snagom jer ovaj petočasovni set i te kako obećava!

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:

https://www.facebook.com/events/1185996731481717/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: