DJANS Block Party at bašta KSTa / 26.08.

Ljubitelji modernog zvuka Jamajke, dobrog ritma i plesa mogu da krenu da se raduju, jer Djans Block Party nakon više od godinu dana dolazi u Beograd!

>>>DJANS BLOCK PARTY>>>

DJANS
GAZDA PAJA
ZVEZDE GRAJMA

predgupe
Shone Al Capone i Tommy T (Couple Up)
Kurtoazija

i specijalni gosti
Arafat
Marlon Brutal

Karte u pretprodaji možete naći u Zla Shtek radnji u prolazu ispod Palate Albanija po ceni od 200din

Ljubitelji modernog zvuka Jamajke, dobrog ritma i plesa mogu da krenu da se raduju, jer Djans Block Party nakon više od godinu dana dolazi u Beograd!

Beogradska publika će 26. avgusta u bašti kultnog KST, posle dužeg vremena biti u prilici da čuje DJANS kolektiv (ex Blaya DUB Playa), koncertnu atrakciju Zvezde Grajma i Gazda Paju, jedno od najvećih imena domaće rep scene.

Za podršku će biti zaduženi jamajčansko – srpski DJ kolektiv „Couple Up“(Shone Al Capone i Tommy T) grupa Kurtoazija, koja će predstaviti singlove sa svog najnovijeg albuma „Tu“, a specijalni gosti biće rep ikone svoje generacije – Marlon Brutal i Arafat.

Očekuje nas lud provod uz još pratećih sadržaja, poput takmičenja u twerkovanju i brejku, te miss mokre majice, u zavisnosti od vremenskih uslova i broja prijavljenih.

Ukoliko ranije niste čuli, „Block Party“ je tip ulične žurke koji je postao popularan na istočnoj obali SAD-a sedamdesetih godina prošlog veka. Ono po čemu je postao prepoznatljiv je karakter dešavanja: na otvorenom prostoru, između zatvorenih ulica, ili čak unutar čitavog zatvorenog bloka, a organizovala ga je lokalna, uglavnom afro-američka zajednica, kako bi proslavljala i predstavljala svoju kulturu.

Početkom novog milenijuma sve dobija novo značenje. Block Party žurke pod etiketom Mad Decent organizuju se od 2008. godine i preobražavaju se iz otvorenog uličnog koncerta u putujuću festivalsku atrakciju! To je i razlog po kom je Block Party poseban u odnosu na druge muzičke događaje – jer predstavlja savršeni spoj žurke i festivala!

Zvuk na Block Party žurkama predstavlja simbiozu karipskog ritma, elektronike i hip-hopa, a sve više mu se pridružuju baile funk, kuduro, moombathon, EDM, trap, future i druge savremene muzičke forme.

Karte za DJANS BLOCK PARTY možete naći u Zla Shtek radnji u prolazu ispod Palate Albanija po ceni od 200din.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: