Delimo 2 vaučera za sat vremena kuglanja

Pozvali smo vas da odmerite snage na bowling stazi a sada ćemo vam to i omogućiti! Za dvoje najbržih čitalaca obezbedili smo vaučere za sat vremena kuglanja u Kuglani Žabac.

Ukoliko i vi želite da se oprobate u ovom neverovatno zanimljivom sportu, potrebno je samo da nam se javite! Dvoje najbržih osvajaju vaučere za sat bowlinga. Danas delimo vaučer za sat vremena kuglanja u Kuglani Žabac u Zemunu i vaučer za sat vremena kuglanja u Žabac Bowling Centru na Vidikovcu. Kako biste se još bolje proveli na kuglanju, možete povesti čak 5 prijatelja!

*****

Ovo leto posebno je rezervisano za sve studente jer do 1. septembra imaćete jedinstvenu priliku da uz indeks ostvarite neverovatan popust za sat bowlinga po cenama od 300 dinara u Žabac Bowling Centrima u Hali Pinki u Zemunu i na Vidikovcu.

Tokom letnjeg perioda za sve ljubitelje ovog sporta Žabac Bowling je spremio posebne pogodnosti. U ovim objektima pored bowlinga, možete uživati u dodatnim aktivnostima kao što su pikado, stoni fudbal, bilijar klub Žabac koji se nalazi u  S.C. Pinki, u Zemunu. Ako ste više zainteresovani za opuštanje u jakuziju ili osvežavajuće piće na letnjoj terasi, nakon treninga preporučujemo vam Žabac Bowling Centar na Vidikovcu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: