Da li ste spremni za KST maskenbal?

Kultni maskenbal Kluba studenata tehnike, 43. poredu, održaće se u subotu 24. decembra od 22:30, a veoma mali broj karata ostao je u prodaji.

Karte se mogu kupiti u prostorijama kluba od 9-17 časova, od srede do petka od 23-02, kao i u Zla Shteku od 10-22h. Cena je 1500 dinara, a očekuje se malo manje od 5.000 ljudi.

Maskenbal se kao i svake godine održava u celoj zgradi fakulteta, na preko 10 bina. Main stage predvode Sevdah Baby i Djixx, zatim kultni pank-rokeri Atheist Rap, mostarski Zoster i Iskaz. Rege i latino stage rezervisan je za Shone Alcapone&Tomy T, King Calypso Selectah, Josip A Lisac i So Sabi. Na dance stageu super žurku prirediće BdatDžutim, poznatiji kao Timbe, i Rahmanee, dok su Djans i Begefank tu da publiku drže budnim na Alter Partyu. Posetioce na etno stageu zabavljaće Miloš Radovanović, poznat po pesmi „Pukni zoro“, a tu je i pet DJ stageova: Silent Disco, Diskoteka 43, Osamdesete, Devedesete i Hard & Heavy, a pored svega toga KST sprema još brojna iznenađenja.

U susret maskenbalu održan je i KST pešački reli u kome je učestvovalo 18 ekipa i preko 100 ljudi, kao i kviz sa 15 ekipa, čije je finale u četvrtak od 22 časa, a ulaz je slobodan (posetioci finala besplatno mogu da ostanu i u nastavku večeri kada kreće muzički program).

Nakon maskenbala, klub će organizovati i doček nove godine. Cena je 1500 dinara, a doček je all inclusive i na dve bine. Karte u pretprodaji su odavno rasprodate.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: