Zelena omladina Srbije organizuje trening za nove članove/ice

Zelena omladina Srbije je omladinsko, nestranačko, neprofitno udruženje koje promoviše vrednosti Zelene politike. Zalažemo se za demokratsko društvo zasnovano na solidarnosti, znanju i razumevanju, društvo koje brine o zaštiti ljudskih prava i prirode, transparentno donosi odluke i nenasilno rešava konflikte.

Ukoliko te zanima omladinski aktivizam i teme poput rodne ravnopravnosti, zaštite životne sredine, direktne demokratije, nenasilja, socijalne pravde i mnogih drugih, sada imaš priliku da se priključiš radu Zelene omladine Srbije.

Angažovanjem u Zelenoj omladini Srbije naučićeš više o Zelenoj ideji, kako organizovati i realizovati događaje poput tribina, seminara, radionica, predavanja, kako na lokalnom, tako i na internacionalnom nivou kroz metode neformalne razmene znanja, druženje i timski rad.
Ako si zainteresovan/a, pošalji nam svoje kratko motivaciono pismo (do jedne stranice) na adresu kancelarija@zelenaomladina.org do 10. oktobra.

Uvodni trening na kome ćemo pričati o osnovama Zelene ideje i aktivnostima organizacije održaće se 16. oktobra u našim prostorijama u ulici Dr Dragoslava Popovića 22 u Beogradu.

Unapred se radujemo vašim prijavama!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: