VORTEX HOUSE seminar ličnog razvojau Novom Sadu

Put samospoznaje nije nimalo lak, ali svakako je vredan.Ukoliko 17. aprila u Novom Sadu budete posetiliseminar pod nazivom ,,Ko smo mi zaista“, nalaženje ovog puta će prestati da bude borba i prerašće u uživanje.

Motivacioni govornik Stefan Radović će u prvom delu seminara govoriti o emocijama, zakonu privlačenja, realnosti, kako da zavolite sebe i mnogim zanimljivim temama koje će dopreti do svakog od vas i pokrenuti vas ka onome što zaista želite.

Drugi deo seminara činiće pet radionica u koje su utkana znanja i primene sledećih metoda:“baš bi bilo lepo“,“EFT tehnike“, „ogledalo“, „pričanje nove priče“, „kreranje u 3D i 5D“, Theta healing tehnika i ostale. Sve ove, kao i mnoge druge metode, čućete od fenomenalnih govornika kao što su: Nemanja Ilinčić, Zorana Ivanić, Magdalena Veljković, Nora Klapati i Viktor Jeremić. Svako od njih će 17. aprila biti tu samo zbog vas.

VORTEX HOUSE je projekat koji se bavi edukacijom ljudi na polju ličnog rasta i razvoja. 6. marta je održan prvi istoimeni seminar u Beogradu, koji je posetilo više od 40 ljudi. Bilo je svega – od smeha pa do suza, od dirljivih priča naših govornika, preko iskustava  učesnika seminara, pa sve do novih usvojenih znanja.

Više informacija i prijave za seminar na e-mail: vortex.house.official@gmail.com

Zvanična Facebook stranica: https://www.facebook.com/vortex.house.official

Jedva čekamo da sa vama podelimo još moćnih priča!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: