Vizuelna ekonomija

Projekat studentske organizacije “Grupa za Spekof” koji nosi naziv ‘Vizuelna ekonomija’ biće održan na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Odlučili smo da unesemo novi duh marketinga na naš Univerzitet!

Od 24. oktobra do 14. novembra trajaće jesenja škola za sve motivisane marketare.
Projekat je tako osmišljen da delegati prolaze kroz niz radionica i predavanja, kako bi stekli znanje iz različitih oblasti marketing industrije. Edukacija polaznika odvija se kroz tri nedelje, u toku kojih ćemo se sastati dva puta. Predavači su uspešni ljudi iz sveta marketinga. Pored toga, veći akcenat će biti na radionicama i takmičenjima, tokom će se polaznici susresti sa realnim problemima, koji ih očekuju nakon studija. Projektom su planirane posete kreativnim agencijama, agencijama za istraživanje tržišta i televiziji. Naš cilj jeste da studente upoznamo sa radom kakav ih očekuje nakon završetka studija. 

Želimo da okupimo mlade ambiciozne ljude sa različitih fakulteta, kako bi došlo do sinergije znanja. Smatramo da je ovo odlična prilika da se, kroz saradnju studenata različitih struka koje povezuje ista ideja, stvori jedna šira slika. Ako pronalazite sebe u gore opisanim rečenicama pozivamo vas da se prijavite na sledećem linku: https://goo.gl/forms/p3D2vFneeQMDmamF2

Više se možete informisati na: https://www.facebook.com/grupa.za.SPEKOF

Vidimo se na Ekofu! 

https://drive.google.com/open…

3 NEDELJE
21 SAT SADRŽAJA
15 PREDAVAČA
30 UČESNIKA

Prijave su otvorene do 9. Oktobra.

Četiri godine stručnih programa i usavršavanja

Grupa za Spekof je najveća i najbrojnija studentska organizacija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Članovi ove studentske organizacije već četiri godine čine većinu u Studentskom parlamentu pomenutog fakulteta i kroz njegove resore aktivno se bore za prava studenata, ali i realizuju brojne projekte koji doprinose stručnom usavršavanju budućih ekonomista, dok više o ovoj organizaciji možete pronaći na zvaničnom sajtu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: