Veliko ratno ostrvo: Public speaking izlet

Trening-seminar kakav do sada nije organizovan u srpskoj prestonici, edukacija za oblast javnog nastupa, druženje i pešačka tura na Velikom ratnom ostrvu, jednodnevni public speaking izlet!
Trening organizuje Škola retorike i javnog nastupa organizacije Centa za javni govor. U subotu 8. jula u zaštićenoj prirodnoj zoni polaznici uče o javnom nastupu i vežbaju tehnike za javni nastup a izlet se završava pešačkom turom po Velikom ratnom ostrvu. 

Tokom celodnevne edukacije polaznici će u debeloj hladovini kroz vežbe, u amfiteatru na otvorenom, učiti kako da pobede tremu i steknu samopouzanje, šta čini efektan javni nastup, zašto je bitna gestikulacija, kako postići sugestivnost, kako pobošljati dikciju i artikulaciju i koji su elementi kvalitetnog govora. 

Ovo neće biti dosadan seminar na kome učesnici isčekuju kraj, ovo će biti interaktivna edukacija i druženje u sigurno najlepšem delu Beograda. 

Obucite se opušteno i sportski, nalazimo se 8:30h ujutru na Zemunskom keju, gde ćemo se preko pontonskog mosta uputiti ka Velikom ratnom ostrvu. U 9h počinje seminar koji će sa nekoliko pauza za odmor i ručak trajati do 17h. Nakon toga oko 18h počinje pešačka tura po ostrvu. Oko 20h krećemo nazad. Ručak, užina i voda su obezbeđeni. 

Više informacija o trening-seminaru i načinu pristupanja Školi retorike i javnog nastupa možete dobiti slanjem mejla na javnigovor@gmail.com.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: