Vebinar CZRK „Intervju za posao“

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu uz podršku Euroguidance Centra Srbija organizuje ciklus vebinara „Menjam tremu za pripremu“ na sledeće teme: „Koji si profi(l)? – upoznaj sebe“, „Planiranje karijere“, „Kako napisati dobar CV“, „Kreativno traženje posla“ i „Intervju za posao“.
Pozivamo vas na vebinar „Intervju za posao“, koji će se održati u petak, 26. februara 2016. u 12h.

Studenti će imati priliku saznaju šta poslodavci očekuju od budućih zaposlenih, kako da se što bolje pripreme za susret sa poslodavcem, šta je STAR tehnika i kako se koristi. Učesnici će prisustvovati vebinaru ispred svojih računara i moći će da postavljaju pitanja koristeći opciju Chat ili Q&A.

Prijava se vrši do ponoći u četvrtak, 25.februara. Svi prijavljeni studenti će dobiti povratnu informaciju mejlom u petak ujutru, na dan vebinara sa linkom i tehničkim instrukcijama za učešće. Napominjemo da je za uspešno praćenje vebinara neophodan računar sa stabilnom internet konekcijom i instalacija dodatka koji omogućava pristup ovoj “virtuelnoj učionici” CzRK i startovanje vebinara.

Vebinar će voditi Marija Jovanović, koordinatorka programa Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Vebinar je opšteg karaktera, otvoren za studente svih studijskih programa svih fakulteta i svih uzrasta.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: