Uvodna radionica za Studio savremenog pozorišta

Plavo pozorište poziva zainteresovane da se prijave za učestvovanje u uvodnoj radionici za novi ciklus projekta „Studio savremenog pozorišta“, koji se organizuje od januara 2016. do juna 2016. godine u prostoru Plavog pozorišta, u zgradi BIGZ-a u Beogradu.

Termini radionice: 23,24,30,31 januar 2016.

Radionica ima za cilj da polaznicima kroz praktičan rad da osnovne  informacije o principima rada PLAVOG pozorišta.  Nakon radionice učesnici će biti u mogućnosti da, ukoliko žele, rad nastave u okviru   programa “Studio savremenog pozorišta”.

„Studio savremenog pozorišta“ je kontinuirani program, u trajanju od šest meseci, namenjen mladima koji žele da se upoznaju sa savremenim pozorištem kroz specifičan praktičan I teorijski način rada na edukaciji u oblasti glume i režije, bez obzira na svoje predhodno iskustvo.

Plavo pozorište postoji od 1995. godine, i od samog nastanka neguje edukaciju mladih ljudi, koja se, kao i celokupni rad Plavog pozorišta, oslanja na iskustva nastala u istraživačkim procesima i laboratorijskom radu reformatora pozorišta XX veka.

Kontakti: 064 492 66 81, 061 66 20 999, plavopozoriste@gmail.com, www.plavopozoriste.com.

Izvor: Kancelarija za mlade

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: