Trodnevna konferencija „Women in IT 3″ u Novom Sadu

Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Erste Bank a.d. Novi Sad, Startit centar Novi Sad i Američki kutak, Novi Sad, sa zadovoljstvom vas pozivaju na trodnevnu konferenciju „Women in IT 3″.

U okviru konferencije biće održane sledeće aktivnosti:

Predavanja

11. 2016. u Startit centru Novi Sad , Miroslava Antića 2, 18:00-20:00
Radionice

11. 2016. u Startit centru Novi Sad, Miroslava Antića 2, 14:00-20:00
11. 2016. u Američkom kutku, Petra Drapšina 3, Novi Sad, 14:00-20:00
Učešće na predavanjima je besplatno uz obaveznu prijavu na mejl adresu: biznisnova.org@gmail.com.

Cilj konferencije je da ukaže na važnu ulogu koju IT sektor može imati u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke u Srbiji.

Prvi deo konferencije biće održan 24. novembra od 18 časova u novootvorenom Startit Centru u Novom Sadu i biće posvećen motivacionim i inspirativnim predavanjima o pozitivnim primerima žena koje su karijeru ostvarile u IT sektoru i o mogućnostima koje ovaj sektor pruža za profesionalni razvoj i smanjenje nezaposlenosti mladih žena u Srbiji.

Drugi deo konferencije održaće se 25. novembra na više lokacija i biće posvećen razvoju znanja i veština prijavljenih učesnica u IT oblasti kroz konkretne radionice.

Konferencija je namenjena studentkinjama, mladim ženama i ženama koje teže da promene karijeru ili nađu posao, a zainteresovane su za IT sektor.

Učesnice će imati priliku da unaprede svoja znanja i veštine u ovoj oblasti, povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru, povećaju nivo motivacije da razvijaju svoju karijeru u IT sektoru, kao i da se međusobno povežu.

Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu na mejl adresu biznisnova.org@gmail.com.

Učešće na radionicama je besplatno. Broj mesta na radionicama je ograničen. Obavezna prijava putem linka. Bićete obaveštene da li ste primljene 22. 11. 2016. Više informacija možete videti u prilogu, na događaju ili dobiti putem navedene mejl adrese.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: