Tribina „Šta nakon diplomiranja?“

Beogradska otvorena škola vas poziva na tribinu „Šta nakon diplomiranja: praksa ili nastavak školovanja?" u subotu, 31. oktobra u 15h na Beogradskom sajmu, hala 2B, u Sali za prezentacije.

Karijera ne podrazumeva samo posao, već kontinuirani proces učenja i razvoja koji počinje najranijim obrazovanjem i traje do kraja aktivnog života. Uspešna karijera ukazuje na ličnu i profesionalnu ostvarenost i zadovoljstvo. U savremenom trenutku prilika za lično i profesionalno usavršavanje je puno, kako u akademskom, tako i u poslovnom svetu. Ipak, stopa nezaposlenosti među mladima u Srbiji govori da je blizu 50% mladih osoba do 30 godina starosti nezaposleno.

Na otvorenom razgovoru „Šta nakon diplomiranja: praksa ili nastavak školovanja?“ svoje iskustvo u radu sa mladima će podeliti: Bojan Velev, koordinator programa za unapređenje zapošljivosti mladih u Beogradskoj otvorenoj školi, Sofija Petrović iz Fondacije Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji i Ana Stevanović, savetnica za akademsko usavršavanje Beogradske otvorene škole, koja će moderirati ovu tribinu.

Oni će sa zainteresovanima razgovarati o različitim putevima za razvoj karijere nakon završetka osnovnih studija.
Tribina se održava u sklopu sajma obrazovanja „Zvonce“ na kojem će BOŠ predstaviti svoje aktivnosti tokom pet sajamskih dana (28. oktobar – 1. novembar).

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: