Tribina Pravnici na poslu

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) vas poziva na tradicionalnu tribinu pod nazivom "Pravnici na poslu" na kojoj će predavači, eminentni pravnici govoriti o svojim karijerama, poslovnim izazovima sa kojima su se suočavali, zanimljivim slučajevima iz prakse i ukazati studentima na mogućnosti koje su pred njima kao mladim pravnicima.

Priče i iskustva koja će podeliti svakako će biti interesantna svima koji svoju budućnost vide u pravničkoj profesiji.

Tribina je posluzila kao inspiracija za kreiranje i razvoj sada već dobro poznatog projekta-Sajma zapošljavanja i volontiranja „Pravnici na poslu-Choose your career“,i ove godine će se održati kao uvertira tog dešavanja koje studente prava očekuje u maju.

Za sada najvaljena su dva predavača, Radmila Dragičević-Dičić,sudija Vrhovnog kasacionog suda i Ivana Nikolić,advokat i šef odseka za učenje i razvoj u advokatskoj kancelariji Karanović&Nikolić.U narednih nekoliko dana,na Facebook stranici (https://www.facebook.com/events/815110845351128/) će biti predstavljeni i ostali predavači koje ćete čuti 18. aprila u 19h u amfiteatru VI na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Vidimo se!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: