Tribina: Koučing – postati željena verzija sebe u DKSG

U nedelju 29. januara u 17 časova u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu biće održana tribina „Koučing: postati željena verzija sebe“. Učestvuju: Dr Jelena Pavlović, osnivač Koučing centra, Mia Popić, diplomirana psihološkinja, REBT psihoterapeutkinja i doktorantkinja na Filozofskom fakultetu odeljenja za psihologiju i Bojana Obradović, koordinatorka tima Pričajmo o tome.

Tim psihološkog savetovališta za studente Pričajmo o tome & DKSG organizuju tribinu na temu Koučing psihologije, gde će gosti govoriti o tome šta je koučing, koja je razlika između koučinga i psihoterapije, na koji način koučing pomaže zdravim pojedincima i firmama na putu ka postizanju boljeg ličnog i grupnog uspeha, kako nam promena načina posmatranja problema daje ideje za rešenja, kada i kome je koučing potreban odnosno dovoljan.

Poslednjih par godina sve više se govori o konceptu lajf koučinga. Youtube, socijalne mreže, doprinele su „navali“ brojnih trenera životnih veština koji nude postizanje svakodnevne sreće i zadovoljstva.

U našoj zemlji nisu jasni standardi ko se može baviti ovim poslom što sve češće dovodi do toga da se srećemo sa „samoprozvanim“ trenerima životnih veština koji često ne raspolažu adekvatnim znanjima kako bi se bavili osnaživanjem ljudske ličnosti.

Gosti tribine će govoriti o tome šta je koučing, koja je razlika između koučinga i psihoterapije, na koji način koučing pomaže zdravim pojedincima i firmama na putu ka postizanju boljeg ličnog i grupnog uspeha, kako nam promena načina posmatranja problema daje ideje za rešenja, kada i kome je koučing potreban odnosno dovoljan.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: