Treći YouthSpeak Forum u Beogradu okupio više od 150 mladih

Mesec novembar je protekao u znaku YouthSpeak Forum-a. Naime, organizacija AIESEC je tokom proteklog meseca organizovala konferenciju u četiri grada širom Srbije na kome su ukupno prisustvovali oko 450 mladih. Prvi u nizu bio je Kragujevac, zatim Novi Sad i Niš a 30.novembra finalni događaj se desio u Beogradu u Envoy conference centru.

YouthSpeak Forum u Beogradu okupio je više od 150 mladih. Prisutni su imali priliku da

steknu nove veštine na interaktivnim radionicama partnerskih kompanija i čuju zanimljive predavače. Neki od ovogodišnjih govornika i predavača su Dragan Vojvodić – CEO i trener Sandler Training, Bojan Mihajlović – autor knjige “Manipulacija”, “Marketing LIKE” i trener poslovnih veština, Petar Vasić – CEO i osnivač Vasić media, kao i mnogi drugi.

Tema ovogodišnjeg foruma “Take action – Become CEO” je imala  za cilj da mlade pokrene  na akciju, ohrabri ih da načine prvi korak ka promeni i da veruju u svoj sopstveni uspeh.

YouthSpeak Forum podržala je i direktorka fondacije Novak Đoković, Jelena Đoković koja je kroz video  poruku pozvala mlade da se pridruže ovom događaju.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi I organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladimajedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: