Svetski omladinski talas poziva na trening „U pravo vreme“

Uz podršku Kancelarije za mlade Stari Grad, organizacija Svetski omladinski talas organizuje trening iz oblasti upravljanja vremenom pod nazivom “U pravo vreme” koji će se održati u subotu 8. aprila, sa početkom u 12h, u Omladinskom centru Stari grad, Ulica Maršala Birjuzova 58.

Šta je to “time management”? Da li nam je zaista teško organizovati vreme tokom studija? Koji su to najčešći “kradljivci vremena” koji nas svakodnevno ometaju? Kako pravimo prioritete u obavezama i na koji način planiramo kratkotočne i dugoročne ciljeve? Ovo su samo neka od pitanja na koja će učesnici dobiti odgovor tokom jednodnevnog treninga iz oblasti upravljanja vremenom. Kombinovanjem teorijskih pristupa, te praktičnih primera i vežbi, imaće priliku da, kroz vlastita iskustva, porade na uspešnijem planiranju vremena, te razrade kratkoročni i dugoročni vremenski plan obaveza. Cilj treninga je da se učesnice i učesnici upoznaju sa osnovnim modelima efikasnog upravljanja vremenom, i da nauče kako da se izbore sa svakodnevnim distrakcijama koji ih ometaju u sprovođenju dnevnih obaveza.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Svi studenti prve i druge godine fakulteta koji do sada nisu pohađali treninge, obuke ili radionice koji su se bavili tematikom organizacije vremena. Trening je namenjen i ostalim mladima koji žele da saznaju kako da efikasno iskoriste svoje vreme, usklade obaveze i upravljaju svojim slobodnim vremenom.

KAKO SE PRIJAVITI?

Slanjem CV-ja na adresu office@worldyouthwave.org.

Rok prijavljivanja za učesnike je 2. april 2017. godine.

Više informacija o organizaciji, treningu i predavačima možete pronaći na zvaničnom sajtu, facebook stranici, kao i twitter nalogu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: