Student Launch letnje radionice by Evoke Agency

Mnogi kažu da u Srbiji nema dovoljno prilika za mlade. Ekipa iz agencije Evoke je tu da nas razuveri. Njih 16 svakodnevno radi i rešava probleme više od 30 klijenata.

Vode se rečenicom “Na kraju života, ne ostaje nam ono što smo sakupili, već ono što smo dali”.

Evoke je agencija za web i app development, digitalni marketing i grafički dizajn.
Pored svakodnevnog angažovanja u radu sa klijentima, Evoke radi na razvijanju sopstvenih proizvoda, softverskog tipa. Takođe, Evoke aktivno učestvuje u svim aktivnostima srpske StartUp zajednice, promoviše preduzetništvo i omladinski aktivizam.

“Student Launch” je ideja nastala u okviru marketing tima agencije Evoke.

Imajući u vidu veliki uspeh i progres ovog mladog tima, stvorila se želja da se delić iskustva i veština prenese dalje mladim ljudima, kako bi se osnažili za buduće poslovne prilike i

bolje uputili u trenutno najaktuelniju branšu na svetu – IT.

Projekat je koncipiran kao višemesečni program besplatnih celodnevnih radionica, kroz koje će učesnici u saradnji sa mentorima usvojiti nova znanja, veštine i imati prilike da ih primene na konkretnim situacijama.

Kroz radionice, učesnici će imati prilike da se upoznaju sa osnovnim konceptima marketinga, a zatim mnogo detaljnije sa konceptom digitalnog marketinga, kao i jako bitnih tema za sve buduće profesionalce – rad u timu, komunikacione veštine, javni nastup, razgovor za posao, i slično.

Projekat će se odvijati u periodu od sredine juna do kraja septembra 2017. godine. Učesnici će biti podeljeni u četiri grupe od po pet osoba, shodno njihovim afinitetima i predznanju u ovim oblastima. Svaka grupa će za vreme trajanja projekta, imati mesečno

jednu celodnevnu radionicu, što ukupno čini 3 radionice, uz uvodno predavanje na kojem će prisustvovati svi učesnici.

Projekat je namenjen svim srednjoškolcima koji su upravo završili ili završavaju 3. ili 4. godinu, kao i svim studentima.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na linku – www.evoke.rs/lansirajse. Lansirajte se! 🙂

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: