Startapuj svoju budućnost

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država i Ministarstvom omladine i sporta, organizuje besplatne radionice na temu: Startrapuj svoju budućnost.

Neke od tema na radionicama će biti: Kako pokrenuti startap? Kako startap kompanije funkcionišu? Koji su najveći izazovi za startap firme?

Tokom radionica predavači će pokušati da polaznicima prenesu svoje bogato iskustvo i znanje iz domena pokretanja i vođenja startap kompanija, kao i da im pomognu da se u budućnosti i sami odluče na pokretanje startapaRadionice.

Radionice će se održatiu novembru mesecu na teritoriji grada Beograda, a na radionice se mogu prijaviti učenici četvrtog razreda srednjih škola i studenti svih fakulteta. Da bi se prijavili, potrebno je poslati CV i motivaciono pismo na mejl: radionice@mpr-global.com do 10. novembra u ponoć. Polaznici će nakon odlušanih radionica dobiti sertifikate.

Cilj projekta Škola poslovnih veštinaje da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: