Spring okvir (framework) kurs za Java programere

Kompanija Pamet d.o.o. u saradnji sa Matematičkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje Spring okvir (framework) kurs u periodu od četvrtka 9.7. do srede 15.7.2015. godine, u prostorijama firme Pamet d.o.o. u Beogradu.

Kurs je intenzivnog tipa, radiće se svakog radnog dana od 9:00 do 17:00 časova, i namenjen je studentima završne godine osnovnih studija, studentima master studija, diplomcima, i svima ostalima koji žele da prošire svoje znanje u Java programiranju.

Nakon uspešnog završetka kursa polaznici će steći opšta znanja o konceptima Spring okvira za programski jezik Java, sa posebnim fokusom na Spring MVC modul, koji će im omogućiti da samostalno razvijaju robustne veb aplikacije.

Predavači su Miloš Stanković i Darko Živanović, programeri u firmi Pamet d.o.o. sa višegodišnjim iskustvom u  razvoju Java veb aplikacija i radu sa Spring tehnologijama, a ujedno i studenti doktorskih studija na odseku Informatika, Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Darko i Miloš imaju višegodišnje predavačko iskustvo, a u poslednje vreme intenzivno rade na razvoju i unapređenju HealthIT rešenja za klijente iz Sjedinjenih Američkih Država.

Pamet je internacionalna softverska kompanija sa sedištima u Beogradu i San Francisku. Osnovne vrednosti kompanije su stalna usmerenost ka edukaciji i napredovanju zaposlenih kroz transparentan Career Path program.

“Najvažnija stvar za karijeru programera jeste kontinualno učenje novih veština. Treba uvek da se zapitate – šta ste novo naucili ove nedelje? I ako je odgovor negativan, ispravite to sledeće nedelje.”,  kaze nam Boris Zolotarev, generalni menadžer Pamet d.o.o., i dodaje “Kod nas nije lako raditi, svakog očekuje dosta rada i učenja Java i Web tehnologija, ali zato garantujemo da vam neće biti dosadno i da ćete uvek imati nešto novo da dodate u vaš CV.” .

Takođe, Boris navodi da kandidati koji se prijave na Spring kurs će biti upisani u internu bazu potencijalnih kandidata za posao u firmi Pamet ukoliko se potreba za takvim profilom otvori.

Predavanja će biti na srpskom jeziku.

Za sve polaznike kursa obezbeđeni su kafa i osveženje.

Prijavite se na linku: http://pamet.co.rs/prijava-spring-kurs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: