Solidarnost je naša odgovornost!

Grupa studenata u saradnji sa organizacijom Ekof Media Group, Studentskom unijom fakulteta političkih nauka i Unijom studenata socijalnog rada organizuje predavanje na temu "Solidarnost je naša odgovornost" sa ciljem da se obeleži Međunarodni dan migranata 18. decembra. Mesto održavanja je Fakultet političkih nauka. Početak je zakazan za 14 časova, dok je vreme trajanja samog predavanja dva sata.

Podršku su nam pružile i organizacije bez čijeg rada bi boravak migranata u našoj zemlji bio znatno otežan. U njih spadaju Crveni krst Sombor, Fondacija Ana i Vlada Divac kao i Balkanski centar za migracije i humanitarne aktivnosti. Uz njih će nam se pridružiti i predavač dobrotvorne fondacije Čovekoljublje. Predavači na događaju će biti: Danica Klipa (Crveni krst Sombor), Dragana Levićanin (Čovekoljublje), Marija Tomić (Fondacija Ana i Vlade Divac) i predstavnici Balkanskog centra za migracije.

U sklopu predavanja, naša publika će imati priliku da vidi realnost života ljudi koji su bili primorani da napuste svoj dom. Predavanje je otvoreno za sve zainteresovane, prijave nisu potrebne.

Više informacija: https://www.facebook.com/events/623892534482718/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: