“Soft Skills Academy – You can’t download everything”

Organizacija studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), organizuje trodnevni seminar Soft Skills Academy. Ovaj projekat će trajati od 27. do 29. maja 2016. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada.

Tokom seminara, 30 odabranih studenata će imaju priliku da pohađaju radionice i predavanja na temu “Lični autoritet i uticaj na druge”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri. Polaznici će imati priliku da dobiju savete na temu motivacije, inspiracije, podsticanja, kako sebe tako i drugih, kao i ostvarivanja ciljeva kroz metode predstavljanja, pregovaranja, ubeđivanja  i saradnje sa drugima. Kroz interakciju trener – učesnici, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje.

Link za prijavu će se nalaziti na sajtu www.ssa.eestecns.org i prijave će trajati od 5.5.2016. do 20.5.2016. Nakon tri produktivna i ispunjena dana, učesnici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: