Mogućnosti za mlade u 21.veku

Škola UNESKO mreža za ekonomski i socijalni razvoj organizuje predavanje na temu Mogućnosti za mlade u 21. veku, na Fakultetu političkih nauka, 5. novembra sa početkom u 17.30 časova.

Mogućnosti za mlade u 21.veku

Milena Milićević će govoriti o međunarodnim mogućnostima koje stoje na raspolaganju mladim ljudima za razvoj karijere bilo da su u pitanju studije u inostranstvu, stručne prakse, seminari i konferencije. Takođe, otvoriće debatu o tome šta predstavlja uspeh u 21. veku i koliko on zavisi od okruženja, lokacije i/ili naših sposobnosti. U završnom delu predavanja Milena će podeliti neke od najboljih metoda za postizanje ciljeva, veće efikasnosti, kvalitetnijeg učenja i poboljšanja međuljudskih odnosa.

Biografija predavača:

Milena Milićević je predavač na Fakultetu za inženjerski menadžment i autor kandidature Beograda za domaćina Samita Jedan svet mladih.
Milena Milićević je završila master studije Engleskog jezika i književnosti na Filološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, a zatim i master studije menadžmenta na Univerzitetu u Kembridžu. Milena proučava komunikaciju između različitih kultura, kreativne industrije i preduzetništvo mladih. Ima mentorski pristup u radu sa studentima Fakulteta za inženjerski menadžment i vodila je tim i kandidaturu Beograda za najeminentniji samit za mlade lidere iz 190 zemalja sveta: Jedan svet mladih.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: