Radionice ZNANJEM DO CILJA

Od 27. februara do 4.marta 2017. godine Grad Beograd organizuje besplatne Radionice „Znanjem do cilja” za sticanje znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa.

Radionice „Znanjem do cilja“ su namenjene svim građanima koji žele da dobiju sve neophodne informacije i elementarno znanje za osnivanje, upravljanje i finansiranje svoje poslovne ideje. 

Svi zainteresovani kandidati mogu se javiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima (Beokom servis) svakog radnog dana od 7 do 22 časa kako bi ostavili podatke ili popunjavanjem online prijavnog formulara.

Za sve informacije građani se mogu obratiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, na telefone:

0800 11 00 11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili 
011 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Potvrdu o uspešno završenom edukativnom programu „Znanjem do cilja”, kandidati će dobiti ukoliko budu prisustvovali svim radionicama.

Program Radionica „Znanjem do cilja“ sprovodi Savet za zapošljavanje grada Beograda u skladu sa usvojenim Akcionim planom zapošljavanja grada Beograda za 2017. godinu, a u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograda, Agencijom za osiguranje i finansiranje izvoza RS i Razvojnom agencijom Srbije.

  • I Nedelja

Vreme održavanja: 27.02.-04.03.2017. godine, od 11 do 15 časova

Mesto: Gradska uprava grada Beograda, Trg Nikole Pašića broj 6, Velika sala broj 10
 

Vreme Institucija Naziv obuke
Ponedeljak
27.02.2017.
– NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE –
Filijala za grad Beograd
– ENECA –
“Put do uspešnog preduzetnika“

“Pokreni se za posao”

Utorak
28.02.2017.
– GRADSKI CENTAR ZA SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO BEOGRAD
– SEKRETARIJAT ZA OBRAZOVANJE I DEČJU ZAŠTITU
“Poslovna ideja i razvoj biznisa“
„Otvaranje privatnih vrtića“
Sreda
01.03.2017.
– PRIVREDNA KOMORA SRBIJE
– PRIVREDNA KOMORA BEOGRAD
“Preduzetništvo-osnivanje radnji i kako razraditi poslovni plan“
Četvrtak
02.03.2017.
– AGENCIJA ZA OSIGURANJE I FINANSIRANJE IZVOZA REPUBLIKE SRBIJE A.D. (AOFI) “Pristup izvorima finansiranja u funkciji razvoja izvoznika – preduzetnika“
Petak
03.03.2017.
– REGIONALNA AGENCIJA ZA RAZVOJ I EVROPSKE INTEGRACIJE D.O.O. BEOGRAD ( RAREI ) ‘Uvod u marketing i prodaju za početnike u poslovanju“
Subota
04.03.2017.
– RAZVOJNA AGENCIJA SRBIJE (RAS) “Programi kao alati uspeha“

 

Formular za prijavu (Word fajl)

Online prijavljivanje

Izvor: www.beograd.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: