Radionice komunikologije

Prva RADIONICA KOMUNIKOLOGIJE I KULTURNE PRODUKCIJE će se održati u četvrtak, 19. novembra 2015. godine sa početkom u 20 sati u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš". Učešće je besplatno.

Od novembra u okviru Volonterskog kultur kluba Fondacije „Danilo Kiš“, paralelno sa mogućnošću volontiranja u Fondaciji i drugim ustanovama koje se bave kulturom u Gradu, počinju i Radionice komunikologije i kulturne produkcije sa elementima tim bildinga, razvijanja grupne dinamike i međusobnog poverenja, kao i osnovama omladinskog rada, koje će volonterima pružiti priliku da bolje upoznaju sebe, kao i druge, te da usavrše svoje komunikativne sposobnosti kako u privatnoj tako i u javnoj sferi života. Radionice vodi Nina Mamužić Lazić, omladinska radnica i trener u zajednici.

Radionica komunikologije se vodi u zatvorenoj grupi, gde se radi na izgradnji uzajamnog poverenja među učesnicima, uči o aspektima komunikacije kao što su: verbalna i neverbalna komunikacija, aktivno slušanje, uloge u komunikaciji, pregovaranje i sl; dok će faza kulturne produkcije, po završetku radionice komunikologije, obuhvatati: pisanje projekata, koncipiranje kulturnih programa i njihovu realizaciju uz podršku Fondacije „Danilo Kiš“.

Radionice su otvorene za sve koje interesuje ova tema, bez obaveze da se uključe u rad Volonterskog kultur kluba.

Želiš li da upoznaš nove mlade ljude i sa njima učestvuješ u oblikovanju kulturnog života Grada? Da saznaš koje faze rada obuhvata kulturna produkcija i otkriješ kako funkcionišu kulturne ustanove našeg grada? Imaš li ideje koje bi želeo/la da sprovedeš u delo? Da li si spreman/a da odvojiš nekoliko sati nedeljno u neprofitnoj  aktivnosti kojom ćeš doprineti dobrobiti svoje zajednice ili celog društva, a da pritom radiš na sebi,  učiš i stičeš nova znanja i iskustva? Ako su te ova pitanja zainteresovala, onda ti predlažemo da se priključiš  Volonterskom kultur klubu Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“! Volonterski kultur klub okuplja preduzimljive i odgovorne mlade ljude koji se okupljaju jednom sedmično u Omladinskom klubu „Skladište“ i osmišljavaju svoje programe. Cilj Fondacije je da ove mlade pojedince uključi što više u gradske kulturne tokove i pruži im neophodnu podršku u ostvarivanju njihovih inicijativa.

Zainteresovani pojedinci mogu da se prijave i informišu putem mejla: office@danilokis.rs, ili telefona na: 024/523-566, ili pak usmeno svakog radnog dana od7.30 do 14.30 časova u prostorijama Omladinskog kluba “Skladište“ (Park Ferenca Rajhla 12a, polusprat kod Dečjeg pozorišta).

Napomena: zbog građevinskih radova, do Skladišta (zgrada Jadran) se stiže stepenicama ka Narodnom pozorišu, pa levo, pa desno stepenicama, pa gore stepenicama, pa desno na poluspratu pre Dečjeg pozorišta.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: