Radionice fotografije, filma i kolaža!

Pozivamo vas da se prijavite na jednu od tri radionice FOTOGRAFIJE, FILMA I KOLAŽA. Svaka radionica je bazirana na problemu, potencijalu, pitanju lokalne zajednici u kojoj se desava „buđenje“.

​Radionica fotografije – DEOMOGRAFSKA SLIKA ZEMUNA, kroz ovo putovanje vodiće vas mladi fotograf Vladimir Živojinović, student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, zaljubljenik u dokumentarnu i uličnu fotografiju, koji trenutno radi u jednim dnevnim novinama.

Radionica filma – SVET KAO IGRALIŠTE,  gde ćete stvarati pokretne slike sa Nikolom Stojanovićem, mladim rediteljem, fotografom i zaljubljenikom u film, čiji su kratki filmovi nagrađivani, i prikazivani na mnogim festivalima. Šetajući se po Zemunu, snimaćete kratke filmove, kroz koje ćete prikazati svet na svoj jedinstveni način i usput naučiti mnogo o filmu.

Radionica kolaža – POLIGON INSTANT ARHITEKTURE, kreiraćete prostore, mesta sa Moderatorima Nemanjom Jovičićem i Marijom Antonijević, inženjerima arhitekture, studentima završne godine master studija Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Približiće vam arhitekturu koju ćete i sami stvarati, uz obećanje mnoštva boja.

6705580

DOĐITE DA ZAJEDNO UZ POMOĆ UMETNOSTI „BUDIMO“ ZEMUN!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: