Radionica “Simulacija diskusionih grupa”

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje radionicu “Simulacija diskusionih grupa” u sredu, 10. juna 2015. godine u zgradi Rektorata.

Na radionicu se mogu prijaviti studenti i diplomirani studenti Univerziteta u Beogradu koji su zainteresovani da unaprede veštine predstavljanja poslodavcu.

Učesnici će imati prilike da upoznaju jedan od metoda selekcije kandidata koji je sve češće u upotrebi, a to je metod diskusionih grupa.

Tokom primene ovog metoda, HR stručnjaci posmatraju i procenjuju ponašanje kandidata u grupi tokom rešavanja nekog zadatka. Na radionici će 10 učesnika imati priliku da aktivno učestvuje u simulaciji, dok će ostali moći da posmatraju i da se uključuju kroz pitanja i komentare nakon simulacije.

Cilj radionice je da pripremi studente i diplomirane studente da prilikom selekcije za posao demonstriraju ponašanje koje će ukazivati na njihove kvalitete i potencijale. Prijava za učešće na radionci obavlja se popunjavanjem kratkog formulara na sledećem linku: https://goo.gl/3OB2fb

Zbog ograničenog broja mesta, broj učesnika je ograničen. O statusu prijave studenti će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte do 8. juna 2015.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: