Radionica: Proces intervjuisanja i ocenjivanja za posao

Nestlé je dobro poznata prehrambena kompanija koja operiše na globalnom nivou. Uz trud i kontunuiranu težnju ka izvanrednosti i razvoju, Nestlé je izgradio dobru reputaciju među svojim potrošačima. Sa više od 335 000 zaposlenih, Nestlé unapređuje živote, inspiriše ljude i doprinosi njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Kako bi se uhvatili u koštac sa krizom nezaposlenosti mladih, Nestlé je u novembru 2013. godine lansirao„Nestlé Needs YOUth“inicijativu.

Nestlé Alijansa za mlade, pod kojom je oko 200 kompanija udružilo snage, prvi je pan-evropski pokret koji se obavezao da pomogne mladim ljudima da se bolje pripreme za ulazak u poslovni svet i da povećaju svoje šanse na izazovnom tržištu rada.

U okviru Nestlé Needs YOUth inicijative, kreirali smo set alata za aktivno traženje posla,da bismo pomogli mladim ljudima u njihovoj potrazi za poslom.

Iskoristite priliku i prijavite se za učešće u radionici:

Proces intervjuisanja i ocenjivanja za posao

Radionica je namenjena studentima završnih godina i onima koji su nedavno završili studije i osmišljena je tako da vam pomogne da se budućim poslodavcima predstavite u najboljem svetlu i tako povećate svoje šanse za zaposlenje.

Posebna pažnja će biti posvećena procesu selekcije za posao. Neke od tema koje će biti pokrivene su:

  • Kako da se pripremite za intervju
  • Kako da razumete pitanja na intervjuu i kako da se za njih pripremite
  • Različiti alati za selekciju
  • Šta da očekujete nakon procesa selekcije

Radionica će se održati 2. decembra 2016. godine u 15h, u prostorijama kompanije Nestlé.

Kako da se prijavim za radionicu?

Kako biste se prijavili za radionicu, potrebno je da nam preko linka za prijavu pošaljete svoj CV na engleskom jeziku, najkasnije 30. novembra 2016. godine.

Link za prijavu:

https://tas-nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=160009JZ

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: