Radionica „Intervjui zasnovani na kompetencijama i centri procene“

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje radionicu pod nazivom „Intervjui zasnovani na kompetencijama i centri procene“ u utorak, 19. maja 2015. Radionica će se održati u periodu od 11:30 do 13:30 časova na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 3), u sali za sednice na I spratu.

Na ovoj radionici učesnici će biti u prilici da se upoznaju sa savremenim tehnikama procene koje mnogi poslodavci primenjuju u procesu selekcije kandidata. Predavač će u uvodnom delu opisati tehniku intervjua zasnovanog na kompetencijama (Competency Based Interview), a zatim će, u glavnom delu radionice, studenti imati prilike da aktivno provežbaju dve tehnike procene kandidata u selekciji: intervju i grupnu diskusiju. Nakon simulacije ovih tehnika, dobiće povratnu informaciju o svom ponašanju i utisku koji ostavljaju, kao i savete o tome kako da poboljšaju prezentovanje svojih iskustava i kompetencija.

Najhrabriji koji žele da budu aktivni učesnici u simulaciji mogu poslati tekst nekog aktuelnog konkursa u vezi sa kojim žele da budu intervjuisani na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom: „Za simulaciju intervjua“.

Radionicu će držati Ksenija Kastratović, HR konsultant sa 13 godina iskustva u ljudskim resursima (HR) u domenu regrutacije, selekcije, nagrađivanja, obuke i razvoja zaposlenih.

Prijavljivanje traje do 15. maja, obavezno je zbog ograničenog broja mesta i obavlja se popunjavanjem kratkog upitnika na linku http://goo.gl/forms/pzsvrZNQV0

O statusu prijave kandidati će biti obavešteni telefonom ili elektronskom poštom.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: