Radionica animacije na Balkanimi

U toku 12. Evropskog festivala animiranog filma Balkanima 2015 (Dom kulture Studentski grad od 6. do 10. oktobra), biće održana Radionica stop-trik animacije koju će voditi proslavljeni domaći autor Miloš Tomić.

Učešće na Radionici je besplatno. Radionica će se održavati u terminu od 13 do 17 časova u Studiju 27 DKSG, od srede do subote (7-10. oktobar). Mentor i učesnici začačkaće osnove stop-trik tehnike i uz mnoštvo primera i priča iz mnogih drugih oblasti osposobiće i možda inspirisati učesnike da se konačno i sami počnu baviti animacijom ili nekom drugom, svojom neostvarenom pasijom. Broju česnika je ograničen (maksimalno 15), a mogu se prijaviti zainteresovani uzrasta od 14 do 66 godina. Od učesnika se očekuje da budu maksimalno posvećeni radu na Radionici a za učešće je potreban bilo kakav digitalni fotoaparat (ne i mobilni telefon) i po mogućstvu stativ za aparat.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem elektronske adrese office@balkanima.org sa subjektom mejla “Prijava za Radionicu”. U telu mejla staviti puno ime i prezime, godinu rođenja i kontakt telefon.

BALK15

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: