Promenama protiv vetrenjača

Incitement Srbija i ovog meseca organizuje jedan od svojih događaja, sa temom „Promenama protiv vetrenjača“. Događaj će se održati27. maja u Impact HUB-u u Beogradu (Makedonska 21), sa početkom u 19h.

Menjati sebe ili svoje okruženje nije lako, ali daleko od toga da je nemoguće. Promena može započeti kao mala odluka, i pretvoriti se u životni stil. Može nastati kao želja da se pomogne drugima, a završiti kao globalni pokret. Ali kako?

Daniel, Sonja i Petar su ljudi kojima je promena značila sve. Oni će sa vama podeliti priče o svojim počecima, preprekama, uspesima, ali pre svega – o tome koliko je važno da se stalno menjamo i da verujemo u svoje ideje.

Bilo da su vaše ideje za promenu male, velike, do kraja osmišljene ili se tek rađaju, kod nas su sve dobrodošle! Dođite da ih podelite sa nama, postavite pitanja koja vas muče, i dobijete neke odgovore za koje niste ni znali da vam trebaju!

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele.

Svaki od događaja ima drugačiju temu, o kojoj pričaju tri govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju  zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

Više informacija o govornicima i temi događaja nalazi se na:.

Na istom linku možete pronaći i prijavu za događaj.

Are you ready to be INCITED?!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: