Projekat ”Povezivanje mladih Republike Srbije i Republike Srpske”

Panel o povratku mladih na kome će pored zvaničnih predstavnika institucija, govoriti predstavnici Privredne komore Republike Srpske, kao i mladi uspešni preduzetnici povratnici. Panel će se održati u Konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade Republike Srpske sa početkom u 16 časova.

Pored održavanja panela, pozivam Vas da nam se pridružite i na svečanom događaju povodom Zimske OSSIlacije koji će se održati u Narodnom pozorištu Republike Srpske s početkom u 20 časova. Tom prilikom prisutnima i uvaženim gostima obratiće se predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, Njegova Ekselencija ambasador Republike Srbije u Bosni i Hercegovini Stanimir Vukićević, osnivač Hey Success platforme za mlade Milenko Pilić, generalni direktor Er Srbije Dane Kondić i predsednik Organizacije srpskih studenata u inostranstvu Aleksandar Jakovljević. Sledećeg dana, 25. decembra, planirano je u saradnji sa gradonačelnikom grada Banjaluka, sađenje „Stabla prijateljstva“ na kampusu Univerziteta u Banjaluci.  
 
Pored znatnog broja istaknutih ličnosti iz političke, akademske, i kulturne sfere, za ovu priliku u Banjaluku, OSSI će dovesti 100 mladih uspešnih istaknutih studenata kao i lidera omladinskih organizacija iz Srbije i 50 mladih studenata iz drugih gradova Republike Srpske. Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku da se naši gosti upoznaju sa radom OSSIja, njenom istorijom, dosadašnjim uspesima, budućim planovima ali i da spoji mlade i talentovane ljude i potpomogne razmenu ideja i iskustava među njima. Bila bi nam čast kada bi Vaša medijska kuća podržala jedan od najvažnijih projekata i događaja za našu organizaciju tokom ove godine.
 
Zimska OSSIlacija, kao i ceo projekat, označiće otvaranje i početak rada kancelarije Organizacije srpskih studenata u inostranstvu u Banjaluci.

Agendu možete preuzeti na sledećem linku Агенда Зимске ОССИлације

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: