Produžene prijave za AEGEE Local Training Course 2016

Prijave za AEGEE Novi Sad Local Training Course 2016 su produžene do 10. decembra! Svi koji su zakasnili sa prijavom sada to mogu da urade i u narednim danima.

Teme treninga će biti event management i fundraising, a kao učesnici mogu da se prijave svi koji žele da od naših trenera nauče korisne stvari i čuju njihova iskustva u ovim oblastima, ali i da se dobro zabave i upoznaju nove ljude. Možete aplicirati bez obzira da li ste još uvek studenti ili na kom ste fakultetu. LTC će trajati dva dana, odnosno za vikend 17. i 18. decembra, a mesto održavanja je Ribnjak (preko puta Štranda). Fee je 10 eura i pokiva jedno noćenje u hostelu i obroke za vreme trajanja treninga.

Da biste se prijavili na ovaj AEGEE događaj potrebno je da popunite ovaj formular https://docs.google.com/forms/d/10BGTWWi0_0PCdM3yPANRXX8G4F-WF5uk5anHj8LPvB8/edit

AEGEE je najveća interdisciplinarna studentska organizacija u Evropi. Ima preko 13000 članova i na lokalu deluje u više od 270 gradova. U najvećoj meri se bavi organizacijom turističkih i edukativnih putovanja za mlade, sa ciljem stvaranja Evrope bez granice, u čemu ima podršku Evropske komisije, Saveta Evrope, UN-a i UNESCO-a.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: