Prijavite se za besplatnu N1 letnju novinarsku radionicu

N1 letnja novinarska radionica je projekat koji smo osmislili kako bismo mladim, ambicioznim ljudima koji vole novinarstvo dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji.

Uz vrhunske TV profesionalce i poznate novinare N1 televizije, kandidati će moći besplatno da steknu osnovna znanja iz oblasti televizijskog novinarstva.

Kome je namenjena?

Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da prijave svoje učešće u letnjoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice

Cilj radionice je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji, da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao. Da ih upoznaju sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako da usavrše svoj talenat za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati šest nedelja, od 6. jula do 15. avgusta 2015. Za najbolje polaznike obezbeđena je praksa na N1 televiziji.

Prijave

Ukoliko ste zainteresovani da učite od najboljih, da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci, prijavite se. Preuzmite formular:

Prijave poslati na e-mail adresu radionica@n1info.com (Subject: BEOGRAD), najkasnije do 6. juna 2015. godine.

Izvor: N1

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: