PRIJAVITE SE: Debata o medijima za studente

Mladi i ambiciozni ljudi, željni novih profesionalnih iskustava i saznanja, nemaju uvek priliku da praksu steknu učeći od najboljih iz svoje struke. Kroz platformu „Chivas 12 chairs“ ove godine to je omogućeno svima koji se bave medijima!

Sve zainteresovane studente novinarstva, medija ili komunkacija pozivamo da se prijave na nesvakidašnju debatu na temu medija. Oni će imati jedinstvenu priliku da svoje stavove podele sa najeminentnijm stručnjacima iz oblasti novinarstva, kao što su prof.dr Neda Todorović, šef katedre za novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, Radojka Nikolić, glavna i odgovorna urednica magazina Biznis i Ekonometar, Nataša Miljković, voditelj i urednik na RTS-u, Sanja Lubardić, urednik na televiziji Studio B, Predrag Mihailović, zamenik glavnog urednika Blic-a i Miloš Milovanović, prezenter i producent na televiziji N1.

Prijave se mogu izvršiti popunjavanjem formulara na sajtu www.chivas12chairs.com. Biće kontaktirani samo učesnici koji prođu u drugi krug.

Sama debata održaće se u utorak 28. juna u 18h, u ulici Bulevar Oslobođenja 211, a moderator nadebati biće Olja Bećković.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: