Prijavi se za BESPLATNU interaktivnu online školu preduzetništva

Serbian Venture Network (SeVeN) po drugi put organizuje besplatnu školu preduzetništva sa ciljem da edukuje mlade o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa, uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Ove godine škola preduzetništva je sadržajno unapređena, razvijena i sastoji se iz više delova, a aktivnosti u okviru njih odvijaće se u periodu od avgusta do decembra 2016. godine.

Ako ste mladi i ambiciozni, želite da razvijate svoje poslovne veštine i razmišljate da pokrenete sopstveni posao, prijavite se odmah na www.pokreni.se/prijava i već ovog leta krenite sa nama u nezaboravnu preduzetničku avanturu.

Škola preduzetništva sastoji se iz nekoliko delova:

1) Online kurs „Kako pokrenuti sopstveni posao“ – prvi deo programa je namenjen da tokom mesec dana učite samostalno i tempom koji vam odgovara – kroz online prezentacije, predavanja, filmove i materijale za čitanje. Sve to možete da radite iz udobnosti vaše sobe putem vašeg kompjutera, laptopa, mobilnog ili tableta. Online kurs će biti aktivan od 1. avgusta 2016. godine a sve informacije o registraciji ćete dobiti putem mail-a.

2) Akademija preduzetništva – učesnike drugog dela škole očekuje još praktičnija obuka o preduzetničkom svetu, vođena od strane iskusnih mentora i u saradnji sa drugim polaznicima, gde će se zaista raditi na pokretanju sopstvenog biznisa. Tokom drugog dela programa imaćete priliku da se upoznate sa uspešnim preduzetnicima i startapovima, da posetite biznis hub-ove i da se umrežite sa svojim vršnjacima.

3) Najistrajniji će dobiti priliku da svoje ideje izlože na Belgrade Venture Forumu (5-7 decembar 2016. godine) i da prisustvuju master klasu organizovanom za najbolje participante programa.

Dođite ako želite da pokrenete sopstveni posao i promenite svoj život na bolje! Prijavite se odmah na  www.pokreni.se/prijava

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: