Predavanje „Od semena do ploda“

Prijavite se za praktičnu obuku iz organske proizvodnje koja će biti organizovana 04.novembra u “PKB” školi (Pančevački put 39, Beograd) od 11 časova.

U razgovoru sa profesorkom Milkom Dragišić, imaćete priliku da saznate sve o načinu sadnje, uzgajanju, zaštiti  i branju plodova. Prijave za predavanje vrše se putem linka:

Profesorka Milka Dragišić je predavač u “PKB” školi i ima dugogodišnje iskustvo iz ove oblasti. Već treću godinu zaredom učestvuje u projektu “Fabrika mladih preduzetnika” i doprinela je tome da su mnogi polaznici uspešno primenili stečena znanja u radu sa njom i pokrenuli svoje samostalne biznise iz oblasti organske proizvodnje.

Radionica „Od semena do ploda“ je drugo u nizu predavanja u okviru “Pomoći na putu preduzetništva” i ima za cilj da pomogne budućim preduzetnicima da pokrenu svoje organsko gazdinstvo.

Projekat Fabrika mladih preduzetnika održava se treću godinu zaredom i sastoji se iz tri dela:

  1.  “Organsko nadmetanje” – vezano za obuku i pokretanje samostalnog biznisa u oblasti organske proizvodnje u kome se takmiče dve poljoprivredne škole.
  2. “Pomoć na putu preduzetništva” – niz nezavisnih predavanja gde će učesnici imati priliku da steknu znanje i motivaciju za pokretanje sopstvenog posla.
  3. Konferencija “Fabrika mladih preduzetnika”

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: