Predavanje Nikole Bizela „EU i migracije“

Univerzitetski UNESKO Klub poziva Vas da prisustvujete predavanju Nikole Bizela na temu „EU i migracije“. Predavanje će se održati u petak, 15. aprila, u 17:30 časova u EU Info centru, ul. Kralja Milana 7s.

Nikola Bizel je zvaničnik u Evropskoj komisiji koji trenutno radi u Delegaciji Evropske unije u Srbiji i njen je šef operacija za pravdu, unutrašnje poslove i podršku socijalnoj inkluziji. Bio je, takođe i predavač na Francuskoj Grande Ekole školi za Nauku (French Grande Ecole Sciences Po Paris) tri godine i ekspert je u poljima političkih nauka i finansija.

Predavanje će predstaviti polisu Evropske unije za migracije, i u specijalnom fokusu će biti pomoć EU Srbiji za vreme migrantske krize.

Škola “UNESKO mreža za socijalni i ekonomski razvoj” u okviru koje se održava ovo predavanje je namenjena studentima koji su zainteresovani da svoje obrazovanje upotpune prateći program predavanja renomiranih predavača sa prestižnih svetskih univerziteta (Harvard, Kembridž, Oksford, Sorbona i dr). Predavači će prenositi svoja dragocena znanja našoj omadini u okviru ovog programa.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: