Predavanje Filozofija marketinga

UG „Connecting people“ Vas sa zadovoljstvom obaveštava da će Žozef - Ivan Lončar 19. novembra 2015. godine održati predavanje u Pančevu pod nazivom: Filozofija marketinga

Predavanje je namenjeno studentima socilogije, psihologije, dramskih umetnosti, ekonomije, menadžmenta, političkih nauka i organizacionih nauka.

Žozef Ivan Lončar legenda marketinga koja živi u našem Pančevu u prošlom veku vodio je mnoge celovite marketinške projekte visokih vrednosti. I složenosti projektnih zadataka. Logično, spadao je među najskuplje u Jugoslaviji- isporučivao je rezultate. Merljive. I dokazive.

Potpisao je preko 600 projekata: JUVITANA, MEDELA, BAMBI, SOJA-VITA, VITAL MARGARINI; TAKOVO, POTISJE KANjIŽA, BONŽITA … Održao je 60 kreativnih radionica – u trajanju od jednog do dvadeset jednog dana.Osvojio je preko stotinu vrednih nagrada – domaćih i stranih.

Svakako najvrednije – dvadesetak, danas više nego poznatih, uspešnih i priznatih marketinških poslenika, svoj radni vek započelo je u MARK-PLANU, agenciji koja je s pravom nosila naziv – Centar za marketing (1989 – 2002)..

Možete saznati više o Žozefu Lončaru na sledećem linku:

Svi koji žele da saznaju i razumeju:
1. Istraživački rad – „Psihološka pozadina kupovine prvog automobila“, Ernesta Dihtera
2. kako funkcioniše dnevna „tršišna utakmica“
3. razliku između reklame, oglašavanja, tržišnke komunikacije i marketinga

Dobrodošli su na predavanje.

Ulaznica na predavanje iznosi 1 dinar, plaćanje će se vršiti na ulazu. (Na predavanju ćete saznati Zašto je ulaznica 1 dinar)

Prijavu možete izvršiti na sledećem linku: 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Hoti Deniza putem mejla:denizht@hotmail.rs ili telefona 063305816.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: