Poziv za obuke iz osnova preduzetništva i menadžmenta

Želiš da pokreneš sopstveni posao, ali ne znaš kako? Prijavi se za obuku iz osnova preduzetništva i menadžmenta i osnaži se za pokretanje sopstvenog biznisa i izradu biznis planova za svoje preduzetničke ideje!

Iskoristi priliku da učešćem u našem novom projektu produbiš svoje razumevanje biznisa i usavršiš znanja i veštine koje će ti biti neophodne u budućnosti za zaposlenje i/ili pokretanje sopstvenog posla, ali da se pre svega družiš sa vršnjacima i dobro zabaviš.

Dovoljno je da popuniš ovaj prijavni formular i pošalješ ga na e-mail  info@zajednostvaramo.rs  ne kasnije od 20. septembra 2015. godine do ponoći, sa naznakom prijava za obuku iz osnova preduzetništva i menadžmenta.

ip-pp - bedzProjekat „Istraži posao – pokreni posao“ se realizuje u pet gradova u južnoj i istočnoj Srbiji: Niš, Leskovac, Vranje, Pirot i Zaječar i u svakom od ovih gradova krajem septembra i početkom oktobra biće održana po jedna jednodnevna obuka iz osnova preduzetništva i menadžmenta.

Učestvovanje u programu je besplatno, a učesnici će biti izabrani isključivo na osnovu kvaliteta poslatih prijava. Prilikom odabira učesnika vodiće se računa i o rodnoj ravnopravnosti, raznolikom starosnom uzrastu i socijalnom statusu prijavljenih kako bi sve kategorije mladih imale jednake mogućnosti za učestvovanje.

Svi koji budu izabrani za učešće na obukama dobiće detaljnije informacije o celom programu, rasporedu obuka i mogućnostima koje im se pružaju u okviru projekta.

Broj učesnika je ograničen, prijavi se što pre!

***

Projekat „Istraži posao – pokreni posao“ sprovodi Udruženje Omladinski centar „Zajedno stvaramo…“, finansira Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, i uz podršku Mokrogorske škole menadžmenta i Srpske asocijacije menadžera pruža priliku mladima da kroz neformalno preduzetničko obrazovanje i povezivanje sa privatnim sektorom razvijaju svoje poslovne ideje i preduzetnički duh, a najboljim učesnicima programa i povezivanje sa kompanijama u cilju realizacije stručne prakse.

Prijavni formular za obuke iz osnova preduzetništva i menadžmenta

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: