Poziv na PANEL DISKUSIJU – SAVEZ ZA MLADE

Nestlé je dobro poznata prehrambena kompanija koja operiše na globalnom nivou. Uz trud i kontunuiranu težnju ka izvanrednosti i razvoju, Nestlé je izgradio dobru reputaciju među svojim potrošačima. Sa više od 335 000 zaposlenih, Nestlé unapređuje živote, inspiriše ljude i doprinosi njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Kako bi se uhvatili u koštac sa krizom nezaposlenosti mladih, Nestlé je u novembru 2013. godine lansirao „Nestlé Needs YOUth“ inicijativu.

Nestlé Alijansa za mlade, pod kojom je oko 200 kompanija udružilo snage, prvi je pan-evropski pokret koji se obavezao da pomogne mladim ljudima da se bolje pripreme za ulazak u poslovni svet i da povećaju svoje šanse na izazovnom tržištu rada.

Da li želite da se pripremite za izazove koji vas čekaju na tržištu rada?

Da li želite da saznate na koji način kompanije poput Nestlé, Adecco, Ernst & Young pomažu u zapošljavanju i pripremi mladih diplomaca za poslovni svet?

Ukoliko ste pozitivno odgovorili na ova pitanja, iskoristite priliku i prijavite se za:

PANEL DISKUSIJU – SAVEZ ZA MLADE

Cilj događaja je podstaknuti dijalog na temu nezaposlenosti osoba mlađih od 30 godina, kao i predstaviti inicijative koje javni i privatni sektor preduzimaju po pitanju smanjenja broja nezaposlenih. Panel diskusiju će voditi predstavnici javnog sektora i predstavnici kompanija i drugih organizacija koje su Nestlé partneri u okviru Alijanse za mlade.

  • 23. novembar 2016. godine
  • u 14 časova
  • Profesorska sala Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Kako da se prijavim?

Kako biste se prijavili da prisustvujete panel diskusiji, potrebno je da na adresu nestleneedsyouth@rs.nestle.com pošaljete:

  • Ime i prezime
  • Fakultet i godina studija
  • Odgovor na pitanje zašto želite da prisustvujete panel diskusiji (najviše 5 rečenica)

Broj mesta je ograničen na 30. Šansu da prisustvuju dobiće prvih 30 prijavljenih studenata.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: