Poseta kompaniji Vip mobile

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji „Vip mobile d.o.o.“ za studente i svršene studente Elektrotehničkog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka (IT smerova). Poseta će se realizovati u četvrtak, 8.decembra 2016.godine.

Posetioci će imati prilike da obiđu prostorije kompanije, saznaju više o njenom IT sektoru,  o procesu regrutacije i selekcije,  očekivanjima od zaposlenih, kao i benefitima rada u njemu. Takođe, moći će da u neformalnoj atmosferi popričaju sa zaposlenima, postavljaju pitanja i dobiju odgovore na sva svoja pitanja.

Poseta će biti fokusirana na IT sektor ove kompanije i predstavljanje karijernih mogućnosti za buduće stručnjake u oblasti informacionih tehnologija. Zbog ograničenog broja učesnika, neophodno je izvršiti prijavu putem linka: goo.gl/PguVE6

Ovo je još jedna u nizu poseta koje Centar za razvoj karijere organizuje u okviru programa “Posete kompanijama – saznajte iz prve ruke”, a koja ima za cilj da pomogne studentima i diplomiranim studentima da saznaju više o tržištu rada i što bolje se na njemu pozicioniraju.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: