Poseta kompaniji – SBERBANK Srbija a.d.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i kompanija Sberbank Srbija a.d. pozivaju studente završnih godina i diplomirane studente Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, ali i Pravnog, Filozofskog, Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu da se prijave za posetu kompaniji Sberbank Srbija a.d. koja će se održati u ponedeljak, 13.marta 2017.godine od 13 do 16 časova.

Studenti će imati priliku da od predstavnika sektora ljudskih resursa, organizacije i upravljanja efikasnošću i sektora razvoja proizvoda za korporativne klijente upoznaju delatnost i poslovne ciljeve kompanije, saznaju koje su prednosti rada u kompaniji Sberbank, kako izgleda politika zapošljavanja. U toku neformalnijeg dela posete, studenti će moći da od zaposlenih saznaju koje se veštine traže za rad u njihovom timu, kako je izgledao njihov karijerni put, šta njihov posao obuhvata.

Cilj ovog programa  koji Centar za razvoj karijere realizuje već dugi niz godina pod nazivom “Saznajte iz prve ruke” jeste da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima, i da se na taj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite za posetu kompaniji SBERBANK Srbija a.d.potrebno je da popunite formular do petka 10.marta u 12 časova koji se nalazi na sledećem linku http://skr.rs/FV0

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: