Pokreni se, Evropa te zove!

Dragi mladi Evropljani, Evropska nedelja mladih #YouthWeek obeležava se svakog proleća u 33 zemlje širom Evrope.

Ovim povodom AEGEE-Beograd, u saradnji sa Krovnom Organizacijom Mladih Srbije i Omladinskim odborom za obrazovanje, 15. maja u Ustanovi kulture Parobrod organizuje predavanje na temu mladih i uloge mladih u današnjoj Evropi. Mislimo da je poboljšanje položaja mladih jedno od prioriteta današnje Evrope i da je jedan od načina za prevazilaženje problema upravo razmena novih ideja.

Pokreni se, želimo da čujemo tvoju ideju!

U toku predavanja mladi će imati priliku da saznaju kako kao pojedinci mogu doprineti razvoju civilnog društva i poboljšati položaj mladih u Srbiji, upoznati se sa samim radom Evropske unije i diskutovati o ovim temama sa našim predavačima. Predavači su stručnjaci iz oblasti obrazovanja i EU: Naim Leo Beširi, član Tima Evropa Delegacije Evropske unije u Srbiji i Marija Bulat, generalni sekretar KOMS-a. Poziv je otvoren mladima i studentima Univerziteta u Beogradu, sa posebnim osvrtom na omladince koji su zainteresovani da učestvuju u promenama društva.

Rok za prijave je 13.maj 2015. Prijave putem linka: https://docs.google.com/forms/d/1eFHLTR0Fv6fapECyukiMnDYzCGbNTexZ7pQ2UwAtdJ8/viewform?edit_requested=true ili putem e-maila: jovana.radovanovic.belgrado@gmail.com (Ime i prezime /fakultet i godina/organizacija) sa naznakom ,,Pokreni se, Evropa te zove!“.

Vidimo se 15.maja u bioskopskoj sali UK Parobrod, Kapetan Mišina 6a, od 17h!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: