Pokaži šta znaš: Radionica slobodnog plesa

I ovog leta u okviru Ciklusa vršnjačke edukacije "Pokaži šta znaš", u okviru kog vršnjaci razmenjuju znanja i veštine i, družeći se, uče jedni od drugih, Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" organizujeRadionicu slobodnog plesa.

Filozofija pokreta je mudrost tela, koja za sobom povlači potrebu samospoznaje, samopotvrde i samodefinisanja. Ples je čovekova iskonska potreba za slobodom i samoizražavanjem.

Ako  želiš da se opustiš i oslobodiš kroz pokret i ples, osnažiš i osvežiš svoju kreativnu energiju, pustiš plesača/plesačicu  iz sebe, pozivamo te da učestvuješ u LETNJOJ RADIONICI SLOBODNOG PLESA, čiji će se prvi susret održati u ponedeljak, 18. jula 2016. godine sa početkom u 19 časova u Omladinskom klubu „Skladište“.

Radionica je namenjena svima, bez obzira na godine, koji osećaju da su spremni da se upuste u avanturu otkrivanja i oslobađanja svoje kreativnosti i stvaralačke energije kroz pokret i ples. Nakon kratkog upoznavanja sa istorijom i značajem baleta, radioničari će biti upoznati sa osnovama improvizacije. Za radionicu je potrebna lagana i komotna odeća i  plesaćemo bosi.  Ukoliko radioničari pokažu želju, radionica će se razvijati i održavati više puta.

Prijave na mail:   office@danilokis.rs  ili putem telefona  024/ 523-566.

Dezire Tilinger je rođena 14. maja 1995. godine u Subotici. Studentkinja je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Plesom se bavi od petnaeste godine. Iza sebe ima veliki broj nagrada, ali posebno ističe prvo mesto na državnom prvenstvu, nagradu „Most entertaining“ i peto mesto na Svetskom prvenstvu u grupnoj koreografiji u Poreču. Igrala je u plesnoj predstavi  „Kada bi Dunav progovorio“ sa kojom je nastupila i u Beču. Dezire se bavi slikarstvom, bila je polaznica Umetničke radionice „Medijala“.

Učešće na radionici je besplatno.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: