Panel Razvoj karijere u korporativnom sektoru

Kako napraviti uspešnu karijeru u korporativnom sektoru i kako napraviti dobar prvi CV, studentima Pravnog fakulteta u Beogradu objasnili su predavači AmChamps programa.

Na panelu „Razvoj karijere u korporativnom sektoru“ održanom u ponedeljak uveče na Pravnom fakultetu,  studentima su svoja iskustva ulaska u korporativni sektor i načine na koji su prevazilazi prve prepreke nastale u komunikaciji sa kolegama, nadređenima ili savladavanju samog posla, preneli Miljan Kavedžić iz kompanije Japan Tobacco International, Milica Milekić iz Amicus Pharma, Đorđe Krivokapić, suosnivač Share Foundation i predavač na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, Filip Kovačević iz Deloitte Srbija i Tijana Tadić iz advokatske kancelarije Karanović &Nikolić.

Nakon panela, direktorka sektora za ljudske resurse u kompaniji McCann Adriatic Lana Andrić Šaranović održala je predavanje „Kako napisati prvi CV?“ i kako da se na najbolji način pripremiti za razgovor sa poslodavcem.

AmChamps program se organizuje od 2014. godine pod okriljem vodeće poslovne asocijacije u zemlji – Američke privredne komore u Srbiji (AmCham). Program okuplja studente i mlade menadžere sa ciljem jačanja liderskih potencijala mladih menadžera, promocije kompanija članica Američke privredne komore, formiranja i razvoja objedinjenog„rezervoara“ zapošljavanja i talenata i popunjavanja praznine u obrazovnom sistemu u Srbiji.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: