Panel diskusija „Razvoj karijere u korporativnom sektoru“

Pozivamo vas na panel diskusiju „Razvoj karijere u korporativnom sektoru“, koju organizuje Fakultet za fizičku hemiju u Beogradu u saradnji sa programom „AmChamps – mladi lideri promena“ Američke privredne komore u Srbiji.

Drage koleginice i kolege,

Pozivamo vas na panel diskusiju „Razvoj karijere u korporativnom sektoru“, koju organizuje Fakultet za fizičku hemiju u Beogradu u saradnji sa programom „AmChamps – mladi lideri promena“ Američke privredne komore u Srbiji. Diskusija će se održati

u petak, 27. aprila, od 14.30 časova u amfiteatru Fakulteta za fizičku hemiju, Studentski trg 12-16 u Beogradu.

Kako započeti karijeru u korporativnom sektoru? Kakve su opcije za zaposlenje po završetku Fakulteta za fizičku hemiju? Na koji način napisati CV i predstaviti se u pravom svetlu na razgovoru za posao?

O ovim i drugim temama studenti ovog, ali i drugih fakulteta će moći da razgovaraju sa uspešnim direktorima i menadžerima. Šest predstavnika velikih kompanija će na panelu govoriti i o izazovima sa kojim su se susreli tokom svoje karijere, kao i o svom putu ka uspehu:

Milica Jović, HR direktorka, Nelt,
Aco Tomašević, direktor, Neoplanta,
Jelena Brankov, inženjer za podršku na terenu, Carmeuse,
Jovana Uzelac, direktorka ljudskih resursa, Nestlé Adriatic,
Ivana Pejak, direktorka talent menadžmenta, Ahold Delhaize,
Predrag Marković, direktor, fabrika testenina i brašna „Danubius“.

Moderatori, polaznici AmChamps programa:

Ivana Živković, studentkinja Fakulteta za fizičku hemiju,
Dušan Lopušina, Senior Account Manager, Executive Group.

Panel organizuju polaznici edukativnog programa AmCham-a – AmChamps Young Leaders in Change – studenti Fakulteta za fizičku hemiju i drugih fakulteta Univerziteta u Beogradu, pod mentorstvom menadžera iz kompanija članica AmCham-a.

AmChamps Young Leaders in Change je jednogodišnji edukativni program, pokrenut u januaru 2014. godine sa idejom da pod jednim krovom spoji talentovane studente i mlade uspešne menadžere i omogući im sticanje i razvijanje praktičnih znanja i veština neophodnih za poslovanje u modernom svetu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: